0 Товарів - 0.00 грн.
До корзини

Коментарі   

# Сергей Николаевич 22.04.2017, 06:38
Заказывал три рододендрона. Получил на следующий день. Кустики качественные, крепкие, хорошо упакованные. Рекомендую эту компанию для сотрудничества.Благодарен менеждеру Юре за внимание.
# Ярослав Де 25.04.2017, 19:07
замовляв 2 рододендрони. Отримав в день відправки Новою Поштою (як це не дивно). Все добре запаковано. рекомендую
# Сергій 26.04.2017, 04:22
Замовляв саджанці лохини .
Продавець оперативно відповів , та відправив. Запаковані надійно , саджанці в хорошому стані. Рекомендую до співпраці.
# Наталія 27.04.2017, 15:38
замвляла 2 рододендрона. Рослини якісні, гарно запаковані.Рекомендую.
# Юлия 27.04.2017, 21:40
Спасибо большое за качественные саженцы. Заказала рододендроны и кусты голубики. Все пришло в отличном состоянии. Связь со мной Юрий поддерживал на протяжении всей покупки, очень быстро реагировал на изменения в заказе.
Рекомендую всем!
# Сніжана 29.04.2017, 08:45
Замовила рододендрон, червоний 3 річний. Доставка Новою поштою. Дуже швидко, та якісно упаковано. Рослина жива, здорова. Дуже нам сподобалось. Дякуємо!
# Сніжана 29.04.2017, 08:47
Замовили червоний рододендрон. Рослина жива, здорова. Дуже хороша упаковка, нічого не поломалось. Швидко відправили. Доставка Новою поштою. Дякуємо.
# Ольга 04.05.2017, 18:02
Заказала рододендроны, кустики хорошие, хорошо упакованные, продавец отправил как и обещал, в среду отправили новой почтой, в четверг уже получила, спасибо, рекомендую
# Алла 26.04.2018, 19:13
Заказала 4 кущі рододендрона. Все прийшло, кущі з квітами, гарно укорінені, ще й по акціях вийшло. Продавець уважний, телефонував і уточняв деталі. Дякую.
# Василь 11.05.2018, 10:33
Замовляв чорниці та рододедрони. Добре відпрацьована контактність Юрія, практично завжди на зв'язку, компетентно відповідає на всі питання, допомагає порадами. Виникли проблеми з вини служби доставки, але відправник та отримувач без проблем та конфліктів вирішили це питання. Дякую.
Всім хто мріє про прекрасні рододедрони і корисну та смачну лохину - раджу "Квітучу Долину"!
# Наталія 27.05.2018, 09:24
Замовила два рододендрони ( чотирьох років) , оплата попередньо на карту була. Відправили на наступний день, якби не перевізник ( Ин тайм ) , то отримала б через день, а так їхали 4 дні... Щапаковане все добре, а самі квіти- реально коасні... Ціна гарна, якість теж. Дуже задоволена! Рекомендую ).
# Ирина 02.06.2018, 19:31
Благодарю Юрия за шикарные 4-летние саженцы рододендронов! Доехали Ин-таймом замечательно, ничего не повредилось! Юрий отзывчив на просьбу - нашел мне красный рододендрон (или выделил из зарезервированных), за что я ему очень признательна! Рекомендую!!! Посадочный материал на высоте!!!
# Инна 16.07.2018, 11:29
Добрый день.спасибо огромное Юрий за ваш труд,прекрасные саженцы рододендронов и азалий.заказала ещё рододендроны пока ожидаю.хочю порекомендовать всем садоводам заказывать растения у юрия.саженцы отличные,оперативная доставка,упаковка надёжная растения приходят не повреждёнными.рекомендую!!!p
# Євген 23.08.2018, 13:25
Получив сьогодні посилку, 6 саджанців лохини,друзі я в захваті від самих саджанців,і від того як упаковали,як підійшли до такого діла,дякую вам!!!!! Рекомендую всім купувати тут саджанці.
# Євген 23.08.2018, 14:43
Замовив 6 саджанців лохини,все чудово запаковано,все доїхало,все ціле.
Дякую Юрію за добре відношення і терпіння,рекомендую цей магазин
# Евгений Кучмий 23.08.2018, 20:17
Цитую Євген:
Получив сьогодні посилку, 6 саджанців лохини,друзі я в захваті від самих саджанців,і від того як упаковали,як підійшли до такого діла,дякую вам!!!!! Рекомендую всім купувати тут саджанці.

https://youtu.be/lm0-rmHZoXY
# Квітуча долина 24.08.2018, 08:02
Дякуємо клієнтам за такі відгуки !
https://www.youtube.com/watch?v=lm0-rmHZoXY
# ЄВГЕН 21.09.2018, 12:13
Отримав сьогодні 40 садженців лохини.Спочатку переживав, що перший раз замовляю таку кількість на невідомому сайті і в незнайомих людей. Але зателефонував на вказаний мобільний телефон почув голос Юрія і відчув ,що розмовляю з порядною людиною, знавцем справи і відчув, що він цим живе, а це має надзвичайне значення. Кущики мої дуже доглянуті в прекрасному стані. Звичайно таких гарних садженців хотілося б посадити побільше, але ніде! Дякую Юрію, хай щастить Тобі і КВІТУЧІЙ ДОЛИНІ !!!!
# Квітуча долина 21.09.2018, 17:56
Дуже дякуємо за такі відгуки!
# олег 09.11.2018, 11:55
отримав саджанці, мають гарний вигляд дякую будемо чекати врожаю
# алла 22.12.2018, 13:10
Замовила два рододендрони. Все чудово запаковано, все нормально доїхало, незважаючи на зиму. Рослини гарні. Я задоволена. Дуже дякую.
# Елена Лобачевська 28.03.2019, 19:42
Замовляла на вашому сайті два рази , всі замовлення проігноровані, ніхто навіть не обізвався. Таке враження що це просто щось фейкове, хотя і реклама на сайті олх у вас проплачена. Який сенс в цьому, не зрозуміла. Я дуже розчарована((((
# Квітуча долина 12.04.2019, 20:29
Доброго вечора
Підкажіть коли саме ви робили замовлення ?


"]Замовляла на вашому сайті два рази , всі замовлення проігноровані, ніхто навіть не обізвався. Таке враження що це просто щось фейкове, хотя і реклама на сайті олх у вас проплачена. Який сенс в цьому, не зрозуміла. Я дуже розчарована((((
# Вера 23.04.2019, 05:55
Добрый день!
Получила саженцы-огромное спасибо!
Все растения в прекрасном состоянии!
И обслуживание на высоте!!!
Желаю удачных продаж!
# Наталя 07.06.2019, 05:58
Замовляла на весні лохину 5-ти річну і 3-и річну. Зараз на старшій ягідки. Якість саджанців гарна, упаковка дуже якісна. Рекомендую. Чемних вім покупців.
# Аэлита 07.06.2019, 09:01
Добрый день!!!!!
Спасибо Юрий за помощь и поддержку!!!!!
Прекрасное отношение.
Замечательные цветы.
Все отлично запаковано. Быстро дошло.
Великолепное человеческое отношение к людям.
Это сейчас большая редкость!!!!!
Очень рекомендую этот магазин!!!!
FaLang translation system by Faboba
Квітуча долина. СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ РОЗСАДНИКА - ВЕРЕСОВІ РОСЛИНИ
066) 303 17 08    |   kvit.dolyna@ukr.net   |   м. Долина, Івано-Франківська обл.